YAY happy birthday kaart

Hallo! Vandaag deel ik deze ‘YAY happy birthday’ kaart met jullie

Ik heb met mijn Fiskars papiersnijder wat papier strookjes gesneden. Ik had dit niet opgemeten vooraf. Ik had gekeken hoe breed ik ze wou en de afmeting-streepjes op mijn papiersnijder gebruikt. Nu had ik een stuk of 10 witte strookjes. Deze heb ik bewerkt met mijn Distress Oxide inkt. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: worn lipstick, picked rasberry, candied Apple, spiced marmalade, squeezed lemonade, evergreen bough en twisted citron samen, tumbled glass, mermaid lagoon en wilted violet.

Voor de achtergrond waar de regenboog strookjes op komen heb ik mijn gouden glitter kado papier gebruikt. Ik heb een stuk hiervan op wit papier geplakt met dubbelzijdig tape. De regenboog strookjes heb ik hier weer opgeplakt met Dina Wackley – Ultra Thick Gel Medium. Ik heb deze medium gebruikt omdat ik het op het oog wou plakken en zo bleven de strookjes goed beweegbaar en op glitter papier iets plakken met gewone lijm blijft bij mij niet goed zitten.

Ik heb de MFT Heart Entwined die-namic uitgestanst op wit papier. Deze heb ik in het midden op mijn witte kaart geplakt.

Ik heb het blok met de regenboog strookjes op de voorkant gelegd en gekeken hoe ik dit wou hebben. Ik heb deze met foam plakkertjes erop geplakt en de zijkanten er recht af geknipt.

Ik heb de letters YAY in wit en zwart papier uitgestanst. Deze heb ik op elkaar geplakt net alsof het lijkt dat de zwarte letters de schaduw zijn. Met foam plakkertjes en mijn t-ruler (liniaal) heb ik ze op de regenboog strookjes geplakt.

Ik heb de stempel  ‘happy birthday’ van de SSS Tiny Words, met Versamark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW –opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn heat tool bewerkt. Ik heb dit uitgeknipt zodat het een klein rechthoekje werd. Ik heb dit met foam plakkertjes op de letters YAY geplakt.

Voor wat extra glans heb ik 3 pailetten op de strookjes geplakt met Ranger Glossy Accent.

227