Word balloons birthday kaart

Hi! Vandaag deel ik deze ‘woordballon verjaardag’ kaart met jullie

Ik heb met twee Distress Oxide inkts de achtergrond bewerkt. Ik heb hiervoor een make-up brush gebruikt omdat me dat een zachte look geeft. Ik heb de kleuren antique linen en spun sugar gebruikt.

I had nog van mijn vorige project een stuk regenboog gekleurd papier liggen. De kleuren die hiervoor gebruikt zijn, zijn van Versamagic dew drops, pink grapefruit, persimmon, mango madness, key lime, aquatic splash, sea breeze en spring pansy. Deze had ik aangebracht ook weer met een make-up brush. Om zo een zachte look te creëren. Hierop heb ik de woordballon malletjes van Avery Elle –Peek A Boo gelegd en uitgestanst. Met Versafine onyx black inkt heb ik wat woordjes erop gestempeld. Ik heb een paar gebruikt van SSS –Tiny Words, Heffy Doodle –Interactively Yours and Lawn Fawn –Reveal Wheel Sentiments. De woordbalonnen heb ik met foam plakkertjes op mijn kaart geplakt.

Ik heb de drie schattige beestjes van Avery Elle –Peek A Boo stempels gestempeld op wit papier. Deze heb ik met de bijpassende stansen uitgestanst. Ik heb roze wangetjes aangebracht met mijn Copic marker RV02. Voor wat extra detail heb ik mijn Sakura witte en zwarte gell roll pennen gebruikt. De lichaampjes heb ik achter de woordbalonnen geplakt met tacky glue en de pootjes op de woordbalonnen.

Ik heb vijf kleine hartjes van dezelfde stempelset met Versafine onyx black inkt gestempeld op het gekleurde papier. Hierdoor passen ze goed bij de woord balonnetjes. Ik heb ze vastgeplakt met Ranger Glossy Accents. Dit heb ik ook aangebracht op de hartjes zodat er toch een klein glansje op de kaart zit.

Een mooie bonus van dit soort kaartjes is dat je de figuur stempels niet hoeft in te kleuren! Dit kan soms erg prettig zijn hahaha

237

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.