Unicorn thank you kaart

Hey! Vandaag deel ik dit ‘unicorn thank you’ kaartje met jullie

 
Ik ben begonnen met het maken van de gekleurde stripjes aan de onderkant van het kaartje. Ik ben echt gek op deze kleuren van het paper pad setje van The Stamp Market -Color Crush Solides. Ik heb van elke kleur een strip afgesneden en deze op dun papier, met dubbelzijdige tape, geplakt. Hiervan heb ik een stukje uitgesneden en op mijn kaart geplakt. 

Aan de onderkant van het witte paneel heb ik drie wax touwtjes aangebracht. Ik heb ze aan de achterkant van het pa eel vastgeplakt. Hierboven heb ik met mijn score-buddy drie lijnen gemaakt. Dit paneel heb ik met foam tape op mijn kaart geplakt.

Het eenhoorn paardje van MFT -Magical Unicorns heb ik met VersaMark op wit papier gestempeld. Ik heb het bewerkt met WOW -metallic gold sparkle emboss poeder. 
Ik heb de manen doormiddel van waterverf, met Distress Oxide inkt spun sugar, tumbled glass en squeezed lemonade, lichtjes ingekleurd. 
Ik heb het eenhoorn paardje met foam plakkers op mijn kaart geplakt. 

Ik heb de woorden ‘thank you’ van The Stamp Market -Handwritten Thanks Bundle uitgestanst op goud glitter papier. De omlijning op perkament papier. Ik heb ze op elkaar geplakt met tacky glue.
Deze heb ik op het eenhoorn paardje geplakt. 

Voor wat extra glans heb ik drie pailetten op het kaartje geplakt met Ranger Glossy Accents.

234

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.