Hooray tassel kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘hooray tassel’ kaart met jullie

Ik ben begonnen met het maken van de regenboog kleurende tassels. Op de volgende foto’s kun je een idee krijgen hoe ik ze heb gemaakt. En hoe ik ze op mijn kaart heb vastgezet.

Hier kun je zien wat ik heb gebruikt. De pincet is super handig om te gebruiken bij het maken van de knoopjes. Bedenk wel dat je dun draad gebruikt om de tassels dicht te knopen. Je wilt namenlijk geen dikke knopen hebben.

Hier kun je zien hoe ik ze op mijn kaart heb aangebracht. Ik heb dun draad door de bovenkanten  van de tassels heen genaaid met naald en draad. Ik heb het draad met tape verder vastgeplakt op mijn kaart.

Met mijn Fiskars papiersnijder heb ik een stuk wit papier uitgeneden voor op mijn kaart. Deze heb ik erop geplakt met een dubbele laag! foam plakkers. Dit zodat het mooi over mijn tassels kwam en je geen dikke bobbels zag. (Daarom ook het dunne draad gebruiken bij het opknopen, zodat de knopen mooi plat zijn) Maar voor ik het paneel erop plak, doe ik nog een wit wax draad onderaan.

Ik heb het woord hooray van Altenew –Script Words drie keer uitgestanst op zwart papier. Dit heb ik op elkaar geplakt met mijn tacky glue. Deze heb ik op mijn kaart geplakt ook weer met tacky glue.

Ik heb de stempel ‘happy birthday’ van de SSS Tiny Words, met Versamark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW -opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn heat tool bewerkt. Ik heb deze uitgeknipt zodat het een klein rechthoekje werd. Ik heb deze met foam plakkertjes op mijn kaart geplakt.

Ik heb drie schattige kuikentjes van de stempelset Mama Elephant –Little chickie agenda met Versafine onyx black inkt, op wit papier gestempeld. Deze heb ik ingekleurd met mijn Spectrum Noir markers. Voor de lijfjes heb ik LY1, LY2, LY3, OR2 gebruikt en voor de wangetjes GR3. Voor de balonnen, feestmuts en taart heb ik mijn Zig Clean Color Real Brushs gebruikt, light blue(036), light pink(026), pink(025). Voor wat extra details heb ik mijn Sakura white en black gelly roll pennen gebruikt. De kuikentjes heb ik met foam plakkertjes op mijn kaart geplakt.

308

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.