Bee happy interactieve kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘bee happy’ interactieve kaart met jullie

Ik heb de kleur spun sugar, van mijn Distress Oxide inkt, met een make-up borstel op wit papier aangebracht. Hierna heb ik wat van de kleur picked rasberry, van mijn Distress Oxide inkt met water gemengd. Ik heb met een penseel wat op de kaart gespetterd.

Ik heb met Versafine onyx black inkt de grote ‘don’t worry’ stempel van Create a Smile stamps –Don’t Worry in het midden van mijn kaart gestempeld.

Ik heb een paar bijtjes van Pretty Pink Posh –Bee Friends, met Versafine onyx black inkt op wit papier gestempeld. Deze bijtjes heb ik ingekleurd met mijn Spectrum Noir markers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: LY1, LY2, LY3, IG3, GR3, TN1 and true black. Ik heb met Sakura gelly roll pen, wit en zwart, wat details aangebracht op ze. Ook heb ik nog met Ranger Glossy Accents de vleugeltjes gevuld voor wat glans. De bijtjes heb ik uitgeknipt.

Ik heb twee van mijn cirkel stansen van Nellie’s Multi Frame’s stansset gebruikt. Ik heb de kleinste cirkel stans voor de drie ronde gaten in mijn kaart gebruikt. Dit op de plekken waar ik de drie grotere bijtjes wilde hebben. De opvolgende cirkel stans, qua grote, heb ik gebruikt om drie witte cirkels uit te stansen. Op deze drie cirkels heb ik in het midden van elk een dikkere foam plakker geplakt. Deze cirkels heb ik nu onder mijn kaart gelegd zodat de foam plakkers in het midden van mijn drie gaten in mijn kaart liggen. Op de foam plakkers heb ik de drie grotere bijtjes geplakt. Nu zitten de drie bijtjes vast aan mijn kaart en kunnen al ronddraaien.

Op de volgende foto kun je zien hoe de achterkant eruit ziet. Ik heb voor het beter rondraaien van de bijtjes drie metalen rondjes op de cirkels geplakt met Ranger Glossy Accents.

Ik heb een dubbele laag foam plakkers op de achterkant geplakt. Let wel op dat je niet te dicht rond de cirkels plakt anders kunnen ze niet meer goed ronddraaien.

Ik heb de kleinste twee bijtjes met foam plakkers op de kaart geplakt

Ik heb nog drie pailetten op mijn kaart geplakt met Ranger Glossy Accents voor wat extra glans. Ook in het midden van de pailetten heb ik wat Glossy Accents aangebracht.

Ik heb op mijn Instagram bij deze post ook een kort filmpje zitten..daar kun je zien hoe de bijtjes draaien!

346

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.