Thank you floral kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘thank you floral’ kaart met jullie

Stempelen? Nee … inkt? Nee…. Alleen maar stansen voor deze kaart!

Ik ben begonnen met het uitstansen, met wit en zwart papier, van het paneel. Om het wat meer dimensie te geven heb ik het witte paneel met foam plakkers op de kaart geplakt. De zwarte strepen met mijn tacky glue.

De bloemen en bladeren heb ik op gekleurd papier uitgestanst. Hiervoor gebruikte ik de stans set Sizzix Thinlits -15pk flower set. De bloemen heb ik uitgestanst in de kleuren van de regenboog. De eerste laag van de bloemen heb ik aangebracht met foam plakkertjes ertussen. Zodat de bloemen ook wat meer dimensie kregen. De bloemen en bladeren heb ik met tacky glue op mijn kaart geplakt.

De thank you van The Stamp Market –Handwritten Thanks Bundle, heb ik twee keer uitgetsanst op wit papier. Deze heb ik op elkaar geplakt voor net iets meer stevigheid en deze heb ik op de kaart geplakt met tacky glue.

De vlindertjes heb ik op zwart en wit papier uitgestanst. Ik heb hiervoor SSS –Flickering Butterflies set gebruikt.

Voor wat glans op de kaart heb ik een paar pailetten tussen de bloemen en bladeren geplakt met Ranger Glossy Accents.

226

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.