Stripe hey kaart

Hey! Vandaag deel ik dit ‘stripe hey’ kaartje met jullie

Ik heb de gekleurde strepen met inkt en potloden gemaakt! 
Ik ben begonnen met inkt. Ik heb een streep van de stempel van Concord and 9th -Sketched Stripes Background afgeknipt (geen zorgen je kan hem makkelijk terug plaatsen).
Ik heb hiervoor mijn Tim Holtz Stamp Platform gebruikt. Ik heb de volgende kleuren van mijn Distress Oxides gebruikt: twisted citron, peacock feathers, worn lipstick, picked raspberry, spiced marmalade and squeezed lemonade.
I heb ze willekeurig gestempeld alsof het lijkt dat je draad hebt omwikkeld om je papier. 
Voor wat extra detail heb ik mijn Bruynzeel potloden gebruikt met een liniaal. Ik heb strepen getrokken in dezelfde soort kleuren langs de inkt strepen. 

Ik heb het woord ‘hey’ van The Stamp Market -Hey stans set gebruikt. Ik heb het drie keer op wit papier uitgestanst en de outline op perkament papier (vellum). Dit heb ik op elkaar geplakt en vervolgens op het paneel geplakt. 

Ik heb de kleine koffie beker drie keer gestempeld op wit papier. 1 met versafine onyx black inkt en twee met Distress Oxides : worn lipstick en twisted citron. De hartjes heb ik ingekleurd met een gouden pen en Ranger Glossy Accents. Ik heb ze met een schaartje uitgeknipt. 
Ik heb ze met een dubbele laag foam plakkertjes op mijn kaart geplakt

Ik heb de stempel ‘let’s celebrate’ van de SSS – Tiny Words, met Versamark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW –opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn heat tool bewerkt. Ik heb het uitgeknipt zodat het een klein rechthoekje werd. Deze heb ik op goud glitter papier geplakt. Dit heb ik met een dubbele laag foam plakkers op mijn kaart geplakt

Ik heb drie rondjes van goud glitter papier met Ranger Glossy Accents op mijn kaart geplakt.

342

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.