Smile burst kaart

Hoi! Vandaag deel ik deze ‘smile burst’ kaart

Ik heb de MFT Sunrise Radiating Rays stencil op wit papier gelegd. Ik heb de zonnestralen ingeinkt met mijn Distress Oxide inkt. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: candied apple,squeezed lemonade, spiced marmalade, evergreen bough, cracked pistachio, tumbled glass, mermaid lagoon, wilted violet, shaded lilac en worn lipstick. I begon bovenaan en werkte met de klok mee. Ik vulde niet de gehele straal met inkt. Ik stopte wanneer ik het mooi vond. Dit gaf het een speels effect. Voor het in inkten gebruikte ik witte papier stukken op de stralen ernaast zodat die kleur daar niet in kwam.

Voor de hartjes aan het einde van de stralen gebruikte ik de SSS Stacked Hearts stans. Deze had ik een paar keer gestanst op wit papier zodat ik voldoende hartjes had. Sommige hartjes plakte ik 3-dubbel op elkaar en sommige dubbel. Het bovenste hartje inkte ik in met dezelfde kleur als de straal. Ik plakte ze aan het einde van de stralen met mijn Tacky glue. Ook gaf ik ze een laagje met Ranger Glossy Accent voor wat glans.

De SSS Smile Circle stans heb ik drie keer uitgestanst op zwart papier. Deze heb ik op elkaar geplakt voor een mooie dimensie, Ik heb deze in het midden van de stralen geplakt.

Met Versafine Onyx black inkt heb ik het schattige kleine aapje van Mama Elephant Litlle Monkey Agenda op wit papier gestempeld. Deze heb ik ingekleurd met mijn Spectrum Noir markers, GB8, GB10, TN1 en voor de roze wangetjes GR3. Voor het aanbrengen van details gebruikte ik mijn Sakura Gelly Roll witte en zwarte pennen. Ik heb het aapje uitgeknipt met mijn schaar omdat ik de malletjes hier niet van heb. Maar dit werkt ook prima! Ik heb het aapje op de kaart geplakt met foam plakkertjes. De staart heb ik in 2-en geknipt zodat het lijkt alsof het om de zwarte rand heen gewikkeld zit. Voor nog wat extra’s. 

Ik heb met Ranger Glossy Accents een paar pailetten, in dezelfde kleur als de straal, geplakt. Ik heb Glossy Accents ook in de pailetten aangebracht voor wat extra glans.

242