Sending happy thoughts kaart

Hoi! Vandaag deel ik deze ‘sending happy thoughts’ kaart met jullie

Ik heb de MFT Sunny Skies die-namic, de regenboog, 2 keer uitgestanst. op zwart en wit papier. De witte regenboog heb ik ingekleurd met Distress Oxide inkt. Ik heb de kleuren candied apple, spiced marmalade, squeezed lemonade, twisted citron, tumbled glass en wilted violet gebruikt.

Ik wou een regenboog met zwarte buitenlijnen hebben maar zo’n stans heb ik niet. Daarom heb ik de regenboog ook in het zwart uitgestanst. Ik heb de gekleurde strips op de zwarte strips geplakt. Wel zo dat je nog een stukje zwart eronder zag! Ik heb van het uitgestanste papier de regenboog als stencil gebruikt op ander papier. Ik heb de regenboog hierop getekend. Deze heb ik uitgeknipt. Hierop heb ik tape met mijn tape-roller geplakt. Hier heb ik de regenboog opgeplakt. Nu was de regenboog klaar. Deze heb ik met lijm op mijn kaart geplakt.

Van wit papier heb ik de grote wolk uitgestanst. Hiervoor heb ik twee stansen gebruikt van de Stampin’ up –Rainbow builder framelits. In het midden heb ik de stempel van Pretty Pink Posh –Thoughtful Greetings gestempeld met Versafine onyx black inkt. Het kleine hartje heb ik ingekleurd met mijn rode(020) marker van Zig clean color real brush. Ik heb er een laagje Ranger Glossy Accent op gedaan voor wat glans. Ik heb deze grote wolk op mijn kaart geplakt met foam plakkertjes en de zijkanten af geknipt langs de lijnen van mijn kaart.

Ik heb van de Stampin’ up –Rainbow builder framelits de 2 grotere wolken uitgestanst op wit papier. Van dezelfde set heb ik drie keer de kleinste wolken uitgestanst op wit papier. De twee grote wolken heb ik bovenaan op mijn kaart geplakt en de drie kleinere wolken heb ik met foam plakkertjes op mijn kaart geplakt zodat deze wat meer dimensie gaven.

Ik heb nog met Ranger Glossy Accents drie pailletten op mijn kaart geplakt voor nog wat glans.

224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.