Relax birthday kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘relax birthday’ kaart met jullie

Ik heb met mijn Fiskars papiersnijder van wat wit papier strookjes gesneden. Sommige wat dunner en sommige wat dikker.

Ik heb deze in geinkt met verschillende merken inkt. Waarom? Omdat ik een foto heb gezien van een garage deur in deze kleuren en die vond ik echt prachtig. Ik wou hetzelfde palet maken. Van mijn Distress Oxide’s heb ik de kleuren shaded lilac en tumbled glass samen, picked rasberry en candied apple samen, squeezed lemonade, tattered rose, antique linnen en spun sugar gebruikt. Van mijn Momento dewdrop inkt de kleur nautical blue. Van mijn Versamagic dew drop inkt de kleur persimmon. Ook heb een paar gewoon witte strookjes gebruikt.

Op wit papier heb ik dubbelzijdig tape geplakt. Hierop heb ik de strookjes in de volgorde zoals ik het had gezien geplakt, tegen elkaar aan. De randen heb ik recht afgesneden met mijn Fiskars papiersnijder.

Met Versafine onyx black inkt heb ik twee stempels van de Darkroom Door –tropical island op de strookjes gestempeld. Dit heb ik gedaan in mijn Tim Holtz Stamp Platform zodat ik twee keer kon stemepelen voor een mooie diep zwarte afdruk.

Ik heb de stempel ‘happy birthday van de SSS Tiny Words, met Versamark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW –opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn heat tool bewerkt. Ik heb deze uitgeknipt zodat het een klein rechthoekje werd. Ik heb deze met foam plakkertjes op de strookjes geplakt.

Nog 1 dingetje wat ik jullie wil vertellen!

Ik heb twee van mijn DIY foto Backdrops (achtergronden) gebruikt voor deze twee foto’s. Hier zal ik snel een post van plaatsen hoe ik ze heb gemaakt!

257