Rainbow stripe birthday kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘rainbow stripe birthday’ kaart met jullie

I ben begonnen met het maken van mijn eigen patroon papier. Ik vind het fijn om het zelf te maken zodat ik alles naar mijn eigen wens kan doen. Ik vind het ook wel een relaxed werkje om het te maken. Ik heb wat gekleurd papier gezocht tussen mijn papier stapel. Van elke kleur heb ik vier stripjes afgesneden met mijn Fiskars papiertrimmer. Ik heb dubbelzijdig tape op een wit A4 papier geplakt. Ik heb de eerste strip diagonaal erop geplakt. Ik heb de strips klaarliggen in de volgorde hoe ik het hebben wil. Dus nu is het simpelweg alles ertegen aan plakken en klaar is je vel.

De foto hieronder laat een stuk zien toen ik bezig was.

Je kan uiteindelijk zoveel doen met je eigen patroon papier. Bedenk wel dat als je er ook uit wil stansen dat je niet te dik papier gebruikt.

Ik heb een banner eruit gestanst met MFT –Stitched Jumbo Fishtail Banner. Ik heb van zwart papier de happy birthday cirkel uitgestanst met Spellbinders –Shapeabilities happy birthday w/ numbers etched stans. Ik heb een ster uit de midden cirkel gestanst met een ster stans van Amy Design Brocante Christmas –mini star frames. De happy birthday cirkel heb ik op de banner geplakt en de cirkel ster met foam plakkers. Voor wat dimensie. Ik heb een dun stripje van zwart papier gesneden en deze bovenaan de banner geplakt. De banner heb ik op het einde met foam plakkers op de kaart geplakt.

Voor het gestippelde achtergrond paneeltje heb ik rondjes gebruikt van Essentials by Ellen –Bokeh Dots. Ik heb deze gestempeld met Versafine onyx black inkt.Ik heb 6 keer op zwart papier, het kleine hart stansje wat bij dezelfde set zit van Spellbinders –Shapeabilities, uitgestanst. Ik heb een pons van de Hema met een groepje kleine sterretjes. Deze heb ik gebruikt met wit papier. Een paar van deze sterretjes heb ik op de zwarte hartjes geplakt. De zwarte hartjes heb ik met foam plakkers bovenaan het gestippelde papier geplakt.

Ik heb met dezelfde pons wat zwarte sterretjes uitgeponst. Ik heb nog een grotere ster pons en daar heb ik drie sterren uitgeponst op zwart papier. Deze heb ik op mijn kaart geplakt met tacky glue.

230

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.