Moederdag special ‘mam’ kaart

Hallo! Vandaag deel ik deze Moederdag special ‘mam’ kaart met jullie

Ik ben met het witte paneel met de zes harten begonnen. Ik heb geen stans die dit zo uitstanst. Ik heb het stuk papier opgemeten en het zo verdeeld, met mijn t-liniaal, dat ik het harten stansje van Umbrella Crafts –nested hearts zes keer eruit kon stansen.  

Ik heb dit paneel op mijn kaart basis gelegd zoals ik hem wou hebben en de harten hierop uitgetekend. Hierna heb ik om de lijnen nog een lijn getekend en de binnenste lijnen uitgegumd. Nu wist ik zeker dat je de getekende lijnen straks niet zou zien. Ik heb de kleinste bloem van de CZ Design –Buttercup stempelset meerdere keren in de harten gestempeld met Versamark inkt. Ik heb hierop Papermania –clear emboss poeder gestrooid en dit bewerkt met mijn heat-tool.Ik heb nu de hartjes ingekleurd met Distress Oxide inkt. Ik heb de kleuren candied apple, picked rasberry en worn lipstick gebruikt. Hierop heb ik het paneel geplakt met faom plakkers.

Ik heb de Boatanical Beauty stans van The Stamp Market twee keer uitgestanst op wit papier. Deze heb ik met tacky glue op elkaar gelijmd.

Ik heb de letters m a m vier keer uitgestanst met mijn alphabet stansen op wit papier en een keer op goud glitter papier. Ik heb ze op elkaar geplakt met mijn tacky glue. Zo hebben ze een mooie dimensie al. Ik heb ze op de kaart geplakt met foam plakkertjes. Nu komt het woord mam echt omhoog! Maar.. voordat ik de letter erop had geplakt had ik met witte wax draad een strik gemaakt. De strik heb ik met een glue dot vastgeplakt aan de kaart zodat deze beter bleef zitten. Nadat dit allemaal op zijn plek was heb ik de Botanical Beauty erop geplakt.

Het kleine vlindertje van de SSS Butterfly Shimmer stans heb ik drie keer op goud glitter papier uitgestanst en twee keer op perkament papier.De schattige kleine vlindertjes heb ik op de kaart geplakt met Ranger Glossy Accent.

243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.