Love you kaart

Hallo! Vandaag deel ik deze ‘love you’ kaart met jullie

Ik heb de MFT Heart Entwined die-namic uitgestanst op wit papier. De uitlijning hiervan heb ik gebruikt als een stencil. Deze heb ik op wit papier geplaatst en het binnenste deel heb ik met mijn Distress Oxide inkt in geinkt. Ik heb hiervoor de kleuren candid Apple, picked rasberry, worn lipstick en squeezed lemonade gebruikt.

Toen heb ik Nuvo Glimmer Paste-Moonstone met een spatel erop aangebracht. Als het inkt blenden je niet lekker afgaat geeft dat nu niks. De paste blend de kleuren van deze Distress Oxides een beetje. Dat is dus een bonus! Ik heb het een nachtje laten drogen.

Ik heb de Heart Entwined stans twee keer uitgestanst. Deze heb ik op elkaar geplakt . Dit om wat extra dimensie te geven. Ik heb dit op de paste geplakt met Ranger Glossy Accents.

Ik heb de SSS Everyday Words On a Line wafer die- love you uitgestanst op wit en grijs papier. Ik heb de witte geinkt met Distress Oxide inkt spun sugar. Deze heb ik op de grijze geplakt maar net even wat hoger en iets opzij. Het lijkt net of de grijze love you de schaduw van de roze is.

Ik heb de schattige vlindertjes van de SSS Butterfly Shimmer wafer die gestanst op papier die ik al van een laagje DistressOxide inkt spun sugar had gegeven. Ik heb ze nadat ik ze op de kaart had geplakt met Ranger Glossy Accents ook van een laagje Ranger Glossy Accents gegeven.

274