Just for you kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘just for you’ kaart met jullie

Met paarse tape (van de Action) heb ik wat strepen gecreëerd en geinkt op wit papier. Hierdoor kan ik de dikte en de kleuren zelf bepalen voor de strepen.

Voor deze strepen heb ik de kleuren spun sugar, worn lipstick, spiced marmalade, squeezed lemonade, twisted citron en tumbled glass van Distress Oxides gebruikt. Ik heb dit gestreepte blok uitgesneden met mijn Fiskars papiersnijder.

Ik heb de MFT Heart Entwined die-namic uitgestanst op wit papier. Ik heb het papier met strepen erachter geplaatst om zo te kunnen bepalen waar ik ze wou hebben. Hierna heb ik op dezelfde plek de Heart stans op mijn gestreepte papier geplaatst en dit door mijn Double Do XL machine gehaald.

Ik heb de MFT Heart Entwined stans twee keer uitgestanst en deze op elkaar geplakt voor meer dimensie. Deze heb ik in het midden van mijn witte kaart geplakt. Toen kon ik de uitgestanste stukjes van het gestreepte papier op de juiste plaats plakken. Hiervoor gebruikte ik foam plakkertjes zodat ze nog meer omhoog kwamen voor een extra effect.

Ik heb de stempel, just for you, van SSS Tiny Words, met VersaMark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW- opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn Heat-tool bewerkt. Ik heb deze klein geknipt tot een strip. Deze heb ik met foam plakkertjes op mijn kaart geplakt.

Voor de kleine hartjes heb ik de kleinste stans van de ‘Home&Hearts’ essentials by Ellen gebruikt. Ik heb ze op de over gebleven stukjes van het gestreepte papier gestanst. Deze heb ik op mijn kaart geplakt en heb er nog wat Ranger Glossy Accents op gedaan voor wat glans.

Het kleine vlindertje heb ik van de SSS Butterfly Shimmer wafer stans gebruikt. Deze heb ik gekleurd met Distress Oxide inkt in de kleur spun sugar.Ook hier heb ik Ranger Glossy Accents op gedaan voor glans.

352