Hugs & love leaves kaart

Hallo! Vandaag deel ik dit ‘hugs & love leaves’ kaartje met jullie

Ik neem deel aan de Simon Says Challenge, June theme op Instagram met dit kaartje!

Ik heb de SSS -Outline Clustered Leaves stans uitgestanst op wit papier en perkament papier. 
De blaadjes van wit papier heb ik ingekleurd met Bruynzeel potloden.

Ik heb de achtergrond van het paneel gekleurd met Distress inkt, spun sugar. Ik heb wat van de Distress inkt op mijn teflon mat gesmeerd en wat water erbij gedaan. Het paneel heb ik hierdoor heen gehaald. Ik heb het niet teveel gedaan zodat niet het hele paneel was gekleurd. 

De bladeren heb ik op dat paneel geplakt. Eerst de witte outline en de gekleurde blaadjes. De perkament blaadjes heb ik er vervolgens overheen geplakt, wel een beetje scheef. Als laatst heb ik het perkament outline deel erop geplakt. 

Ik heb op een strip wit papier de woorden ‘hugs & love’ gestempeld met Versafine onyx black inkt. Ik heb ook een strip van goud glitter papier gemaakt en deze achter het witte stripje geplakt.  Dit heb ik op mijn kaart geplakt met foam plakkertjes. 

De twee vlinders heb ik uitgestanst met SSS -Butterfly Shimmer stans. Eén op goud glitter papier en eentje op wit papier, wat ik had bewerkt met gekleurde strepen met mijn Bruynzeel potloden. Op dit vlindertje heb ik een laag Ranger Glossy Accents aangebracht. 

Met dezelfde stans van SSS -Butterfly Shimmer heb ik met goud glitter papier wat kleine rondjes uitgestanst. Zes rondjes heb ik op de kaart geplakt met Ranger Glossy Accents.

285

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.