Hey friend summer kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘hey friend summer’ kaart met jullie

Ik neem deel aan de Simon Says Challenge, June theme op Instagram met dit kaartje!

Ik begon met het uitstansen van de acht palm boompjes op wit papier. Ik gebruikte hiervoor de bijpassende stans van de SSS –Surf’s Up stempelset. Ik heb deze ingeinkt met Distress Oxides: tumbled glass, squeezed lemonade, picked raspberry, spun sugar, twisted citron, tattered rose. En met mijn Versamagic dew drops de kleuren Persimmon en Aquatic splash. Ik heb de palm boompjes op mijn kaart paneel aangebracht met foam plakkers. Dit paneel heb ik met foam tape op mijn kaart aangebracht.

Ik heb op wit papier met Versafine onyx black inkt de Dotted Background van The Stamp Market gestempeld. Op een stuk dat ik heb afgesneden heb ik bovenaan een strip zwart papier en goud glitter papier aangebracht. Dit paneel heb ik op mijn kaart basis geplakt met Tacky glue.

Ik heb de woorden hey friend van The Stamp Market –Jumbo Tag set op wit papier uitgestanst. Ik heb de letters met dezelfde kleuren als de palm boompjes gekleurd. Deze letters heb ik op het gestippelde deel geplakt. Ik heb het witte papier waaruit ik ze had gestanst gebruikt als stencil om ze netjes uit te lijnen. Ik heb Ranger Glossy Accents op de letters gebruikt om ze een mooie volle glans te geven.

Ik heb hier en daar wat Pailetten en strass steentjes geplakt met Ranger Glossy Accents.

247

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.