Flower circle birthday kaart

Hey! Vandaag deel ik deze ‘flower circle birthday’ kaart met jullie

Ik begon met het maken van de cirkels. Ik heb hiervoor de grootste cirkel van de stempelset van SSS –Amazing gebruikt. Ik heb twee kleuren gebruikt van Memento inkt, Desert Sand en Rose Bud. En de groene van VersaMagic dewdrop, Aloe Vera.

Ik heb mijn heat tool gebruikt om er echt zeker van te zijn dat de inkt droog was voor ik de bloemen erop ging heat embossen. Ook heb ik mijn Woodware anti-static pad gebruikt.

Ik heb de bloemen met WOW –opac bright white- emboss poeder aangebracht. De bloem is van Forever in Time –Sunshine Daisy Flowers stempelset.

Ik heb drie strips van wit papier uitgesneden. Deze heb ik met dezelfde drie inkt kleuren ingekleurd als de cirkels. Zo hebben ze een perfecte match. Ik heb deze op een stuk perkament papier geplakt met een kleine ruimte tussen de strips in. Dit heb ik met foam plakkers op mijn kaart geplakt. Voor wat dimensie. Maar ik was niet helemaal blij met hoe het eruit zag nu. Ik vond de kleur van de strips wat te vel ogen. Daarom heb ik er nog een stuk perkament papier er overheen aangebracht. Deze heb ik omgevouwen aan de zijkanten en achterop vast geplakt zodat je geen lijm aan de voorkant hoeft te gebruiken. Dit gaf een zachter effect.

Ik heb de woorden happy birthday, van de action, uitgestanst op goud glitter papier. Deze heb ik op het perkament papier geplakt.

Voor wat extra glans heb ik nog drie groepjes van pailetten erop aangebracht. Ik heb een grote doorzichtige met twee gouden gebruikt. Ik heb ze erop geplakt met Ranger Glossy Accents. Ook in het midden van de grote pailetten heb ik een druppel Ranger Glossy Accents aangebracht voor nog extra glans.

208

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.