Birthday beads shaker kaart

Hi! Vandaag deel ik deze ‘birthday beads shaker’ kaart met jullie

Ik ben begonnen met het paneel aan de voorkant. Ik heb geen frame stans zoals dit dus heb ik het zelf gemaakt doormiddel van uit meten en de kleinste stans gebruiken van SSS –Sentiment Labels. Vergeet niet dat de ruimte van de openingen groot genoeg moet zijn voor je kralen, zodat deze vrij kunnen bewegen. En ook dat je genoeg ruimte overlaat aan de boven- en onderkant voor een strip dubbelzijdige foam tape. Hier plak je je draad op vast.

Ik heb dit paneel bewerkt met Distress Oxide inkt wilted violet, mermaid lagoon en van de Distress inkt de bleuprint sketch. Met een kwastje heb ik wat water gedrupt en met bleuprint sketch inkt en wat water heb ik wat spetters erop aangebracht. Idem met wat witte inkt uit mijn witte Sakura Pen-Touch. Ik heb op elke verticale lijn een dubbele laag met foam tape aangebracht aan de achterkant.

Ik heb een dubbele laag foam tape aan de boven en onderkant op mijn kaart basis aangebracht. Een dubbele laag zodat de kralen goed kunnen glijden straks.

Ik heb visdraad gebruikt om de kralen aan te rijgen. Ik heb zes stukken draad geknipt en op elk stuk draad 3 roze, 3 lila, 3 donker blauwe en 3 licht blauwe kralen geregen.

Ik heb op mijn kaart basis doormiddel van het bovenste paneel streepjes gezet waar mijn draad moet komen. Als een soort stencil. Ik heb nu het draad aangebracht op de kaart basis. De foam tape houd het draad redelijk vast zodat je het al mooi kan spannen. Daarna heb ik een sterk plakkende strip van dubbelzijdig tape gebruikt om het draad goed op zijn plek te houden, onder en boven. Even checken of je kralen goed glijden…bij mij wel 🙂 Nu heb ik het bovenste paneel erop geplakt.

Ik heb van wit papier twee keer het woord happy uitgestanst met de stans van Winnie and Walter –In a Word: Happy Cutaway. Eentje heb ik met Distress Oxide inkt bewerkt. Ik heb de kleuren worn lipstick en picked raspberry gebruikt. De twee heb ik op elkaar geplakt en deze heb ik weer met foam plakkers op mijn kaart geplakt. Zodat de kralen er ook makkelijk achterlangs kunnen glijden.

Ik heb de stempel ‘happy birthday’ van de SSS – Tiny Words, met Versamark gestempeld op zwart papier. Deze heb ik met WOW –opac bright white- emboss poeder bestrooid. Dit heb ik met mijn heat tool bewerkt. Ik heb het uitgeknipt zodat het een klein rechthoekje werd. Deze heb ik met foam plakkers op het woord ‘happy’ geplakt.

Voor wat glans heb ik drie pailetten op de kaart geplakt met Ranger Glossy Accents.

207

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.